UITSLAG COOL LAMPENKWIS – zaterdag 29 oktober 2016

De winnaar krijgt persoonlijk bericht en een passende prijs.

1.    Welke lamp is het meest energiezuinig:        
       A.    Gloeilamp    B. Spaarlamp    C. Ledlamp
2.    Hoeveel lampen hangen er in een gemiddeld huis?
       A.    15 lampen    B. 25 lampen    C. 35 lampen
3.    Kun je in de oven en de magnetron een ledlamp gebruiken?
       A.    Ja        B. Nee
4.    Zijn ledlampen ook in sfeerlicht te verkrijgen?
       A.    Ja        B. Nee
5.    Raden maar: hoeveel watt zit er in totaal in de plastic zak met oude lampen?
       1655 watt (52 lampen).

 

11 oktober 2016 - Informatieavond Zonnedak De Korf

Geen geschikt dak op uw woning en toch zonne-energie? Doe mee in Zonnedak De Korf!
De gemeente Leusden stelt het dak van De Korf beschikbaar voor zonnepanelen. Deelname staat open voor omwonenden en andere inwoners van Leusden. Op dinsdag 11 oktober organiseert coöperatie Zonnedak De Korf een informatiebijeenkomst, aanvang 20:00 uur in De Korf.

Augustus 2016 - Zonnepanelen op de Korf…

… en daar kunt ook u van profiteren! De gemeente heeft het dak van activiteitencentrum de Korf beschikbaar gesteld voor zonnepanelen. Een groot dak voor veel zonnestroom, waaraan alle inwoners van Leusden kunnen profiteren..

Er zijn door meerdere partijen voorstellen ingediend. Zo ook door de initiatiefgroep, in samenwerking met COOL en IkWilWatt. 25 augustus wordt een definitieve beslissing verwacht, waarna een informatie avond wordt georganiseerd, die waarschijnlijk in september zal plaatsvinden.

COOLshop zonnepanelen 2016ZON voor uw geld in Leusden op 8/9 en 15/16 april 2016

Wilt u deze zomer ook zonnestroom van uw eigen dak? of douchen met water verwarmd door de zon? kom dan naar onze tijdelijke winkel met alles over Zonnepanelen en Zonneboilers in winkelcentrum de Hamershof. U krijgt er informatie en deskundig advies. De winkel is onderdeel van de Zonnepanelen actie 2016 en wordt georganiseerd door Energiegroep COOL in samenwerking met IkWilWatt en een aantal bedrijven uit de regio; Fa. Bloemendal – DE partner uit Leusden en Fa. New Solar uit Woudenberg, en zonneboiler leverancier van Slooten uit Amersfoort.

dak met zonnepanelen Kies ZON voor uw geld in Achterveld op zaterdag 2 april 2016

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. Op zaterdag 2 april organiseert Energiegroep COOL een informatie ochtend over zonnepanelen, in de voormalige bibliotheek in Achterveld. Nu is daar de zorghulpmiddelenwinkel van de heer Middelkoop gevestigd.

Het is de start van Zonnepanelen actie 2016. U kunt er terecht voor deskundig advies, i.s.m. Zontech uit Amersfoort en ook ...

Stimuleringslening duurzaamheid eigen woning gemeente Leusden

Woningeigenaren kunnen bij de gemeente Leusden goedkoop geld lenen om de woning echt energiezuinig te maken. Dit kan met de duurzaamheidslening. Met de duurzaamheidslening kunt u investeren in energiemaatregelen voor uw huis. Met de energiemaatregelen verlaagt u de energierekening en uw woonlasten. Ook wordt uw huis comfortabeler. De gemeente Leusden werkt aan een beter klimaat en wil u daarbij ondersteunen met de duurzaamheidslening. Lees verder om te kijken ho dat werkt ...