IWW EnergiezuinigwonenWSAvond Energiezuinig Wonen 12 oktober 2023

Energiezuinig wonen, hoe dan? Vorig jaar stegen de energieprijzen rond deze tijd hard, komende winter inschatten is koffiedik kijken. Maar feit is dat huishoudens steeds meer aan jaarlijkse energiekosten kwijt zijn, als er geen aandacht is voor energie besparen. Je huis energiezuinig maken, hoe doe je dat?

Kom donderdag 12 oktober vanaf 19.30u naar De Korf – Leusden.

In de grote zaal houdt Ruben Appelman, deskundig en onafhankelijk expert van het Regionaal Energieloket een presentatie. Aan bod komen de 4 stappen om een huis energiezuinig, comfortabel en toekomstbestendig te maken.

Kom alles te weten over isoleren en ventileren. En hoe kan je zelf energie opwekken, of in een collectief? Komt er bij vervanging toch nog een CV, of is een andere warmtebron beter? En hoe zit het met de verplichting van hybride warmtepompen? Deze onderwerpen en nog veel meer komen aan bod tijdens deze informatie avond.

Afsluitend neemt Folkert Looij, onafhankelijk financieel expert u mee in de mogelijkheden om maatregelen te financieren. Welke subsidies en leningen zijn beschikbaar, of zijn er andere slimme mogelijkheden om verduurzaming te financieren? Na afloop is Folkert beschikbaar voor vragen over uw persoonlijke situatie.
De organisatie is in handen van het Leusdense energieloket IkWilWatt, de energiewerkgroep COOL, en de Leusdense energiecoöperatie DEEL. Zij zijn aanwezig met lokale informatie. Vraag bij hen een warmtescan aan voor je woning, of een huisbezoek door een energie adviseur. En schrijf je in voor deelname aan een groot collectief zonnedak of voor de Open Huizen route warmtepompen.

Alle aanwezigen maken bovendien kans op een gratis maatwerk adviesgesprek waarmee u de mogelijkheden voor uw woning in beeld krijgt.

Alle informatie op www.ikwilwatt.nl/energiezuinigwonen2023

Datum: donderdag 12 oktober
Aanvang: inloop vanaf 19.30 uur. Gratis entree.
Locatie: De Korf, Smidse 1 Leusden