Infobeurs Leusden Gasloos A
INFOBEURS LEUSDEN GASLOOS
WE ZIJN BEGONNEN

Kom zaterdag 3 maart 2018 tussen 11.00 en 16.00 uur
naar de De TIL | Hamersveldseweg 30

ENERGIETRANSITIE LEUSDEN
Leusden moet net als heel Nederland vaarwel zeggen tegen het aardgas. In het Energieakkoord 2.0 gaat de gemeente Leusden voor Energieneutraal in 2040. Dit betekent de energievraag om laag brengen en de warmte  die we nodig hebben elektrisch en met lokale duurzame energie opwekken. Hiervoor zijn, naast wat er op daken en parkeerterreinen mogelijk is, ongeveer 300 hectare aan zonnepanelenweides of plaatsing van 20 windmolens nodig. Lees in de flyer meer over de deelnemers en het programma.

GEEF UW MENING ALVAST ONLINE! In de weken voor de infobeurs kunnen Leusdenaren mee doen met een online opinieonderzoek waarin we graag uw mening horen over de weg naar een Leusden Gasloos in 2040.

Woning energieneutraal maken. Hoe pak je dat aan? Hoe kan dat gefinancierd worden? Voor alle vragen rondom het energieneutraal wonen kunnen bezoekers bij de infobeurs terecht. Wij informeren u graag.

Aanvullend ter informatie (handig!): informatie over eerdere door COOL georganiseerde events en de daarbij betrokken leveranciers. Handout Zonnepanelenshop 2016 / Handout Warmtepompen 2017/ Handout Woningisolatie 2017