COOLshop zonnepanelen 2016ZON voor uw geld in Leusden op 8/9 en 15/16 april 2016

Wilt u deze zomer ook zonnestroom van uw eigen dak? of douchen met water verwarmd door de zon? kom dan naar onze tijdelijke winkel met alles over Zonnepanelen en Zonneboilers in winkelcentrum de Hamershof. U krijgt er informatie en deskundig advies. De winkel is onderdeel van de Zonnepanelen actie 2016 en wordt georganiseerd door Energiegroep COOL in samenwerking met IkWilWatt en een aantal bedrijven uit de regio; Fa. Bloemendal – DE partner uit Leusden en Fa. New Solar uit Woudenberg, en zonneboiler leverancier van Slooten uit Amersfoort.

 Al ruim 650 daken in Leusden en Achterveld hebben zonnepanelen. Er zijn steeds meer technische mogelijkheden, ook voor bijvoorbeeld oost-west daken.

 
ZON voor uw geld - Goed omte weten!

1. De Belastingdienst heeft een regeling waarmee u de btw op zonnepanelen (PV panelen) terug kunt krijgen.

2. Via de Gemeente Leusden kunt u een Duurzaamheidslening aanvragen.

3. Sinds januari kunt u subsidie op de aanschaf van een zonneboiler voor warm water krijgen.

4. De Zonnepanelen actie 2016 helpt u ook aan slimme verlichting.
Heeft u alle gloeilampen in huis al vervangen door LED lampen?
Bij inlevering van een oude gloeilamp ontvangt u voor slechts 1 euro een energiezuinige LED lamp (zolang de voorraad strekt en maximaal 1 per klant). De nieuwe generatie LED lampen geeft mooi licht en is zeer zuinig.
Zo kunt u dubbel profiteren van de zon op uw dak.

Coolshop zonnepanelen 2016Nieuwsgierig geworden?
Kom vrijblijvend langs voor informatie en advies. De tijdelijke Zonnepanelen winkel treft u in de Hamershof, tegenover Jumbo Wahle, op 8-9 en 15-16 april 2016.
Op vrijdag van 14-17 uur en op zaterdag van 10-17 uur.