Maart 2021 - Informatie avond: 'CV-ketel op 60' en nieuw Collectief Zonnedak

Veel cv-ketels staan op 80 graden ingesteld en dat is veel heter dan nodig. Op welke temperatuur staat jouw cv-ketel? Check de temperatuur, en zet 'm op 60! Zo bespaar je al snel veel gas, en daarmee energie en geld.
Woensdag 31 maart 2021 organiseert Energiecoöperatie DEEL hierover een online informatie avond i.s.m. IkWilWAtt energiegidsen en Energiegroep COOL.

Maar je kunt natuurlijk nu al aan de slag met je cv-ketel. Zie deel-energie.nl voor uitleg én handleidingen voor veel cv-ketels. Wil je advies of heb je hulp nodig? Neem dan contact op met een energiegids. 'Zet 'm op 60' is een campagne van Urgenda.

In woningen die goed geïsoleerd zijn, kan de cv-ketel zelfs op 50 graden ingesteld worden. Probeer of dat ook in uw woning kan, mbv de '50-graden test' van MilieuCentraal.

Nog meer positief energie nieuws is dat er nieuwe collectieve Zonnedaken in voorbereiding zijn.
Kun je geen zonnepanelen op je eigen dak leggen? Dan kun je samen met anderen zonnepanelen leggen op een groot Zonnedak. Op 31 maart leggen we uit hoe dat werkt, welke nieuwe projecten in voorbereiding zijn, en delen we ervaringen vanuit Zonnedak de Korf, waarin 40 deelnemers al sinds 2017 samen 280 zonnepanelen hebben.

Online informatie avond 'CV-ketel op 60' en nieuw Collectief Zonnedak: woensdag 31 maart om 20 uur.
Organisatie DEEL ism IkWilWatt en Energiegroep COOL. Details en aanmelden: zie www.deel-energie.nl