23 april 2022 - Een geslaagde workshop Fijnstofmeter

IMG 4801wspEen feit, dat kunnen we gelukkig wel stellen. Enthousiaste reacties en actieve deelname van de 17 deelnemers aan de workshop. Naast het praktische knutselen gaf Marita Voogt van het RIVM een heldere en uitgebreide presentatie over fijnstof. De workshop vond plaats bij De Bibliotheek Leusden. Enkele reacties:

Peter: 'Het installeren van de fijnstofmeter ging zonder problemen. Handleiding was voor mij duidelijk. Was binnen 10 minuten gelukt. Inmiddels ook zichtbaar op de map sensor website. Ik heb een tijdelijk plekje gevonden, het definitieve plekje moet ik nog even bedenken maar voorlopig hangt hij en levert sinds gisteren metingen.

Nog bedankt voor de uitstekend voorbereide workshop! Erg interessant en leuk en ben benieuwd naar de resultaten. Ik ga de websites in de gaten houden.'

IMG 4982wswWouter: 'Allereerst hartelijk dank voor de interessante en leerzame workshop gistermiddag in Leusden! Dit heeft me de ogen geopend rondom fijnstof en ik ben erg benieuwd wat we dit jaar als community gaan leren met al deze nieuwe sensor data.Inmiddels heb ik mijn fijnstofmeter een mooi plekje gegeven en is hij actief.

Tot de volgende bijeenkomst!'

Deze workshop is ontstaan door een samenwerking tussen De Bibliotheek Leusden, De Groene Belevenis en Energiewerkgroep COOL van CML Milieuorganisatie.